Сигурни резултати - независимо от щама с GVS Flame CoViD -19 qPCR Master Kit!

Имате съмнения при тестването за Covid -19? GVS Flame CoViD -19 VARIANTS qPCR Master Kit - CE-IVD комплект позволява да се идентифицират и двете циркулиращи форми на вариант Omicron (BA.1 и BA.2) благодарение на положителната идентификация на една от специфичните мутации в генът S, N501Y, споделен от двете форми. Наличието на канал, изцяло посветен на мутацията N501Y, присъстваща в този комплект, от друга страна, винаги ще позволи положително откриване на вируса, независимо от разглеждания вариант.

Прочети още
Новини
115 views

Вълнуващо виртуално събитие от Zeiss

Желаете ли да подобрите качеството на данните си с вашия конфокален микроскоп, като същевременно запазите напълно неговата лекота на използване и гъвкавост? Запознайте се с ново конфокално изживяване, подобрявайки вашето конфокално изображение с лекота във всички налични режими на откриване и емисионни спектри. Очакваме ви на 8 декември - 5 pm CET | 11 am EST | 8 am PST на вируалното събитие от Zeiss, съсредоточено върху конфокалните системи.

Прочети още
Новини
110 views

Как работи SARS-CoV-2 LC-MS кита от Waters?

Вие изучавате COVID-19? Waters могат да ви помогнат да достигнете целите си по-бързо и лесно с новият кит от марката - SARS-CoV-2 LC-MS RUO. Комплектът SARS-CoV-2 LC-MS RUO съдържа всички необходими реагенти, UPLC-MS метод и протокол за автоматизация, с цел да напреднете с изследването на COVID-19. Заповядайте на демонстрационният уебинар от марката за да научите повече!

Прочети още
Новини
92 views

Пастьор пипетите за асистирана репрорукция от Hunter Scientific

Hunter Scientific отговаря на най-високите стандарти за работа с медицински устройства, продуктите са с маркировката CE като медицинско изделие от клас IIa. Всички настьор пипети се подлагат на строг режим на измиване, изсушават се и след това се стерилизират. Използва се специален непамучен материал, който избягва замърсяването с памук или влакна. Всички пипети са с огнено полирани накрайници.

Прочети още
Новини
101 views

Форум на българското вино 2021

Обичате ли след дълъг работен ден да разпуснете с чаша класно вино , ние да Затова може да ни откриете утре на 19.11.21 г в Интер Експо Център, зала 4 на "Форум на българското вино 2021". Заповядайте да пийнем по чаша вино заедно!

Прочети още
Новини
95 views

Уебинар „Култивирайте реалността: Възползвайте се от използването на 3D модели на клетъчни култури“

Имаме удоволствието да ви поканим да участвате в уебинара на Мерк „Култивирайте реалността: Възползвайте се от използването на 3D модели на клетъчни култури“ на 25 ноември 2021 г. в 09.00 CET. Какво ще се обсъди на този уебинар: - Иновативни подходи за 3D клетъчна култура, включително хидрогелове, сфероиди и органоиди - Оптимизирани решения за успешна клетъчна трансфекция и анализ на здравето на клетките - Нова апаратура, позволяваща оценка на броя на клетките, сливането и морфологията

Прочети още
Новини
132 views
Продуктът е добавен в любими

FOT.BG използва "бисквитки", за да подобри вашето

преживяване и да анализира трафика към сайта.