Axygen® Axypet® Pro и Axygen® Axypet® Pre-Calibrated Pipettor с ISO 17025 Certificate направени за Вас!
Уважаеми клиенти, за пореден път Corning  утрърдиха лидерските си умения в производството на променящи живота иновации и продукти. От близо 170 години Corning си сътрудничат с клиенти, с цел решаване на трудни технологични предизвикателства с продукти, които трансформират живота на хората.

Представяме ви новите серии автоматични пипети- Axygen® Axypet® Pro  и Axygen® Axypet® Pre-Calibrated Pipettor с ISO 17025 Certificate.

Axygen Axypet Pro Автоматични пипети

Пипеторите Axypet Pro разполагат с цветно кодирани бутони.

Леката конструкция, оформената дръжка и 4-цифрения брояч са проектирани да осигурят комфорт и контрол. Предлагат се в едно-, осем- и 12-канални конфигурации. Всички пипетори Axygen Axypet Pro се отличават с плавно движение на буталото и изключително удобни при пипетиране, като по този начин спомагат за намаляване на напрежението и умората на китката.

Пипеторите Axygen Axypet Pro са проектирани да поддържат калибрирането си, дори след многократна употреба и автоклавиране. Към всеки пипетор е включен ключ за лесно вътрешно калибриране.

ISO/IEC 17025 Pre-Calibrated Axygen® Axypet® Автоматични пипети

Всяка пипета, произведена от Corning  е индивидуално калибрирана и гравиметрично тествана по време на производствения процес. Сертификатът за контрол на качеството с резултатите от гравиметричните тестове се доставя с пипетора.

ISO системи за качество

Производствената площадка на Corning, разположена в Полша (PZ HTL S.A.), е сертифицирана съгласно стандартите за управление на качеството ISO 9001 и ISO 14001. Лабораторията за калибриране на PZ HTL S.A. е сертифицирана съгласно ISO 17025. Сертификатът потвърждава ефективността на системата за управление на качеството, както и точността и надеждността на тестовете в лабораторията за калибриране. Официалният номер на акредитация: AP169, издаден от PCA (подписали EA MLA и ILAC MRA), валидност: 20 декември 2020 г.

Акредитиран сертификат за калибриране по ISO 17025

Акредитираната лаборатория за калибриране PZ HTL S.A. се счита за независима лаборатория. Разрешено е да се издават акредитирани сертификати за калибриране за едноканални и многоканални пипетори с логото ILAC MRA, което доказва че измерванията са свързани с международните системни единици. Калибрирането се извършва с помощта на гравиметричния метод и е в съответствие с ISO 8655-6. Предлага се в два варианта:

  • Стандартна процедура: 10 измервания при 3 обема (номинален обем, 50% от номиналния обем, 10% от номиналния обем или минимален обем)
  • Алтернативна процедура: 4 измервания при 3 обема (номинален обем, 50% от номиналния обем, 10% от номиналния обем или минимален обем)

Научете повече на: https://www.corning.com/

Видео: https://www.corning.com/media/worldwide/cls/videos/Axygen%20Tips_10.mp4

Comments (0)

No comments at this moment
Продуктът е добавен в любими

FOT.BG използва "бисквитки", за да подобри вашето

преживяване и да анализира трафика към сайта.