Климатичната камера на Memmert HPP1060 достигна клас 5 за чисти помещения в съответствие с DIN EN ISO 14644-14.

С гордост ви съобщаваме, че климатичната камера на Memmert HPP1060 е горд носител на сертификата Fraunhofer TESTED DEVICE®.

За да се гарантира максимално качеството, сушилнята беше тествана в съответствие с единния и статистически осигурен стандарт. Тестваният уред получи сертификата в стандартната му версия без каквито и да било модификации като филтри за твърди частици. HPP1060 достига клас 5 за чисти помещения в съответствие с DIN EN ISO 14644-14.

С HPP1060 получавате модерна технология, удобно програмиране и документиране, както и енергийно ефективна Peltier технология.

Програмните функции са предназначени за голямо разнообразие от приложения за работа в чистата стая, дори при интензивна работа. Климатичната камера е от неръждаема стомана, която осигурява не само блясък, но и надеждност! Най-високото оборудване с контролер TwinDISPLAY, покрива всички изисквания за безопасност, прецизност и осигуряване на качеството.

Климатичната камера на Memmert предлага уникални предимства:

  • интуитивново и лесно за употреба меню
  • висококачествена, устойчива на корозия и лесно почистваща се неръждаема стомана
  • Пелтие технология за нагряване и охлаждане, специално адаптирана за прецизен и хомогенен контрол на температурата
  • широк спектър от възможности за програмиране и документиране с помощта на интерфейси, интегриран регистратор на данни и софтуер AtmoCONTROL
  • 3 ​​години гаранция 

За повече информация, може да посетите сайта на производителя: https://www.memmert.com/products/climate-chambers/cleanroom-constant-climate-chamber/#!filters=%7B%7D

Продуктът е добавен в любими

FOT.BG използва "бисквитки", за да подобри вашето

преживяване и да анализира трафика към сайта.