Нова водна баня от Memmert WTB

Водната баня на Memert WTB e идеалният продукт, когато ви трябва точен контрол и безкомпромисни резултати при контролирането на температурата на мехлеми, емулсии, проби, плаки и хранителни разтвори.

Водната баня се предлага в шест размера. Концепцията за работа впечатлява със своята интуитивна и удобна навигация в менюто. Благодарение на персонализираното дистанционно наблюдение през CustomView, винаги следите важната за вас информация-

  • Температурен диапазон до +100 ° C
  • 6 размера на модела (обем от 7 до 51 литра)
  • Широка гама от аксесоари
  • Модерна технология за управление на циркулационната помпа
  • Корпус и камера от висококачествена, устойчива на корозия и лесно почистваща се неръждаема стомана

Практичен и здрав

Перфектен за непрекъсната ежедневна употреба: Висококачественият и удобен дизайн от неръждаема стомана със заоблени ъгли е лесен за почистване.Ванната може да бъде напълно източена с помощта на стандартния дренажен клапан. Компактният ергономичен дизайн гарантира, че Memmert WTB може да се постави на всяка лабораторна маса. Енергийно ефективен и прецизен уред за охлаждане. Спестяващият пространство и лесен за употреба охладител CDP 115 слага край на огромните външни охладители. Той може лесно да се постави на всички модели водни бани от Memmert и позволява извършването на работа с температури под стайна температура до 10 ° C с точност от ± 0,1 Келвина.

Линк към сайт на производителя: https://www.memmert.com/products/waterbaths/waterbath/#!filters=%7B%7D

Брошурата може да изтеглите от тук: https://www.fot.bg/img/cms/FL_Memmert_WTB_EN.pdf

Продуктът е добавен в любими

FOT.BG използва "бисквитки", за да подобри вашето

преживяване и да анализира трафика към сайта.