Очакваме ви на новият уебинар от Merck на 26.10.21 г!

Имаме удоволствието да ви поканим да участвате в уебинара „Получете най -доброто изображение чрез оптимизиране на вашите IHC, ICC, IF и протоколи за изобразяване на клетки с Merck“ на 26 октомври 2021 г. в 09:00 CET.

Имунохистохимията (IHC) и имуноцитохимията (ICC) са биохимични методи, които използват антитела, които се свързват със специфични антигени в част от тъкан или в отделни клетъчни слоеве. Широко използвани в основните изследвания, те помагат да се разбере разпределението и локализацията на биомаркери и диференциално експресирани протеини. В допълнение към предоставянето на информация за субклетъчните цели, комбинирането на имунофлуоресценция (IF) с IHC/ICC произвежда някои от най -убедителните визуални данни в науките за живота. Обратно, изобразяването на живи клетки позволява на учените да изучават динамични клетъчни събития в реално време, за да получат уникални прозрения в биологията. Подобренията в камерите, флуоресцентните оцветители с живи клетки, флуоресцентните протеини, компресията на видеоклипове и интервалната микроскопия са усъвършенствали способността ни да визуализираме и анализираме живите клетки, техните междуклетъчни взаимодействия и подклетъчните процеси със забележителни детайли и вярност.

В този уебинар ще научите за:

- Съвети и трикове за успешни IHC, ICC и IF

- Superior Research Antibodies за IHC, ICC и IF

- Инструменти за усъвършенствано изобразяване на клетки

За да участвате в този семинар, изберете линка: : Click here to join the meeting

Важно:

- Моля, влезте 10 минути преди началото на семинара

- Не е необходимо да инсталирате никакъв софтуер / специално приложение, можете да влезете, като използвате достъпната уеб страница след достъп до връзката; ако имате Microsoft Teams, можете да се присъедините чрез приложението

- Препоръчваме ви да използвате браузъра Google Chrome за най -добър звук и видео

- Не е необходимо да активирате камерата или микрофона си, за да участвате в този уебинар

- За въпроси можете да активирате микрофона или да зададете въпроси чрез чат

Продуктът е добавен в любими

FOT.BG използва "бисквитки", за да подобри вашето

преживяване и да анализира трафика към сайта.