Сигурни резултати - независимо от щама с GVS Flame CoViD -19 qPCR Master Kit!
Имате съмнения при тестването за Covid -19?
Комплектът от GVS е в състояние едновременно да открие наличието на COVID инфекция както на „обикновения“ щам, така и на английския, южноафриканския (Omicron), бразилския P2 и други варианти.
GVS Flame CoViD -19 VARIANTS qPCR Master Kit - CE-IVD комплект позволява да се идентифицират и двете циркулиращи форми на вариант Omicron (BA.1 и BA.2) благодарение на положителната идентификация на една от специфичните мутации в генът S, N501Y, споделен от двете форми. Наличието на канал, изцяло посветен на мутацията N501Y, присъстваща в този комплект, от друга страна, винаги ще позволи положително откриване на вируса, независимо от разглеждания вариант.
Ако в началото на пандемията откриването на варианти беше тясно свързано с необходимостта от секвениране, днес сигурността, че комплектът може да идентифицира вариант, все повече се свързва с риска от фалшиви отрицателни резултати. Ето защо този комплект се препоръчва и за онези лаборатории, които нямат интерес да разграничават циркулиращите варианти, но които искат да осигурят положително откриване на вируса SARSCoV-2 в контекста на териториалния мониторинг.
Научете повече от ТУК и ТУК!
Или ни потърсете на 02 955 9551 и fot@fot.bg
Продуктът е добавен в любими

FOT.BG използва "бисквитки", за да подобри вашето

преживяване и да анализира трафика към сайта.