Дигитален pH/температурен електрод за...
Дигитален pH/температурен електрод за млечни продукти (стъклено тяло)

Дигитален pH/температурен електрод за млечни продукти (стъклено тяло)

FC2100 е дигитален гел pH електрод с вграден температурен сензор и със стъклен корпус. Този електрод разполага с 3,5 мм конектор, предназначен изключително за използване с edge® на Hanna Instruments.

Електродът FC2100 разполага с вграден микрочип, който съхранява тип сензор, сериен номер и информация за калибриране.

Този електрод е идеален за измерване на pH в проби като мляко, кисело мляко, сирене и други продукти в млечната промишленост. Препоръчителният работен температурен диапазон е от 0 до 60°C.

  • Вграден микрочип
  • Коничен стъклен накрайник
  • Open Reference Junction
FC2100
549,60 лв.
С вкл. данък

 
Обхват на измерване pH
Тип референтна клетка double, Ag/AgCl
Тип на съединението/Дебит отворен
Тип електролит висколен
Материал на тялото стъкло
Връх / Форма конична(12 x 12 mm)
Max. Налягане 0.1 bar
Температурен работен диапазон 0 to 60°C (32 to 140°F)
Дължина на тялото/обща дължина 120 mm / 163.5 mm
Температурен сензор да
Кабел coaxial; 1 m (3.3’)
Тип конектор 3.5 mm connector
Усилвател не
Препоръчителна употреба приложение специфична цел, млечни продукти
Тип
Електроди и сонди
Приложение
Електроди
Параметър
pH
Продуктът е добавен в любими

FOT.BG използва "бисквитки", за да подобри вашето

преживяване и да анализира трафика към сайта.