Empower LMS
Empower LMS

Empower LMS

https://www.waters.com/waters/Empower-Lab-Management-System/nav.htm?cid=135090591
Empower LMS

 

Empower Lab Management System (LMS)

Интегрирано решение за подобряване на вашите работни процеси

Автоматизирането на вашия лабораторен работен процес от първоначалното създаване на проба до окончателното архивиране е жизненоважно за постигане на целостта на данните и за поддържане на ежедневната лабораторна продуктивност. Empower LMS предоставя уникално интегрирано изживяване, съчетавайки водещите в индустрията предимства на Empower Chromatography Data System (CDS) с добавените възможности за управление на работния процес на NuGenesis Lab Management System (LMS), включително системата за управление на научни данни (SDMS).

От изпращане на проби до архивиране на данни, управлявайте всичките си данни от едно, просто табло за интегриран подход към управлението на жизнения цикъл на продукта, така че да можете да увеличите ефективността и да увеличите максимално трайността на данните.

Empower LMS ви предоставя един потребителски CDS, SDMS и LMS интерфейс, което води до повишен контрол и производителност във вашата лаборатория.

Автоматично защитавайте, архивирайте и лесно осъществявайте достъп до вашите данни, когато имате нужда от тях през целия период на съхранение. ​

Минимизирайте обработката на данни и рационализирайте управлението на вашия лабораторен работен процес на едно място. ​

Създавайте крайни отчети за примерни резултати, без да е необходимо да прехвърляте информация в други електронни системи.

Тип
LMS
SDMS
За хроматография
Продуктът е добавен в любими

FOT.BG използва "бисквитки", за да подобри вашето

преживяване и да анализира трафика към сайта.