MassLynx
MassLynx
MassLynx
MassLynx MassLynx

MassLynx

https://www.waters.com/waters/MassLynx-Mass-Spectrometry-Software-/nav.htm?&cid=513164
MassLynx

 

Софтуер за масспектрометрия MassLynx

Предизвикателствата на MS и MS/MS анализите често се усложняват от използването на няколко вида аналитични инструменти и голямото текучество на персонала. За да поддържате – и дори да увеличите производителността на лабораторията, обърнете се към софтуера Waters, за да опростите взаимодействието с вашата MS система и да запазите способността да извършвате разширени експерименти.

Софтуерът на Waters MassLynx™ подобрява вашата MS система със своя интуитивен интерфейс, интелигентен контрол на инструмента и софтуерни функции, изградени около фокуса на вашия анализ: пробата. В голяма част от разработката си, движена от приноса на нашата обширна потребителска база, MassLynx се превърна в мощен софтуерен пакет, който предоставя гъвкавостта, от които се нуждаете.

За да подпомогне както събирането на данни, така и преобразуването им в използваеми резултати, софтуерът MassLynx предлага лесни за използване мениджъри на приложения, които ви позволяват да фокусирате силата на MS върху специфичните задачи на вашата лаборатория.

Мениджъри на приложения

Quanpedia

Quanpedia е разширяема и конфигурируема база данни с възможност за търсене за количествена информация за LC/MS и LC/MS/MS методи.

QCMonitor

QCMonitor за софтуера MassLynx автоматизира „навременния“ количествен мониторинг на качеството на данните, за да определи дали контролата или празната проба е в допустимите граници.

TrendPlot

TrendPlot за софтуер MassLynx показва дългосрочна производителност на системата. Извършете статистически анализ – идентифицирайте извънредни стойности в рамките на серия от проби или забележете тенденции в хронологични данни в много серии от проби.

TargetLynx

За високопроизводителни насочени количествени и качествени анализи.

OpenLynx

Осигурява отворен достъп за работа с LC/UV, LC/MS, LC/MS/MS и GC/MS

FractionLynx

Мениджър за препаративна хроматография.

ChromaLynx

Автоматизирайте обработката на LC/MS, GC/MS, LC/MS/MS или GC/MS/MS данни, позволяващи откриване, идентифициране и полуколичествено определяне на компоненти в сложни смеси.

MassFragment

Интелигентен инструмент за изясняване на структурата за структурно определяне на продуктови йони.

MetaboLynx XS

Бързо открива пиковете във вашия LC/MS и LC/MS/MS анализ на проби, които са резултат от in vitro или in vivo биотрансформация.

QuanOptimize

Мениджърът на приложения на QuanOptimize автоматизира настройката на метода MRM

MarkerLynx

Обработва сложни многовариантни данни от LC/MS, LC/MS/MS, GC/MS и GC/MS/MS.

MassLynx Skyline

Интерфейсът MassLynx Skyline предоставя прост автоматизиран работен процес за разработване на MRM метод за биоанализ на пептиди и протеини и насочена протеомика.

ProfileLynx

Автоматизира обработката на данни за базирани на хроматография тестове, използвани при анализи на физикохимични свойства.

POSI±IVE

Прегледайте качествените и количествените TOF данни със софтуера POSI±IVE и докладвайте само количествените резултати за положително открити компоненти.

BiopharmaLynx

Определя идентичността, чистотата и стабилността на биофармацевтични продукти от пептидни карти или нативни протеини.

Глобален сървър на ProteinLynx (PLGS)

Платформа за масова информация за количествени и качествени протеомични изследвания и централна аналитична платформа за системи за протеомика на Waters.

IonLynx

Специализирана платформа за неонатологични анализи

Тип
За масспектрометрия
Продуктът е добавен в любими

FOT.BG използва "бисквитки", за да подобри вашето

преживяване и да анализира трафика към сайта.