БЛОК ЗА РАЗЛАГАНЕ, TИП KJELDATHERM
Блокове за разлагане, GERHARDT KJELDATHERM
Блокове за разлагане, GERHARDT KJELDATHERM
БЛОК ЗА РАЗЛАГАНЕ, TИП KJELDATHERM Блокове за разлагане, GERHARDT KJELDATHERM

Блокове за разлагане, GERHARDT KJELDATHERM

Блокове за разлагане, GERHARDT KJELDATHERM

 

Сайт на производителя GERHARDT KJELDATHERM

KJELDATHERM
 

БЛОК ЗА РАЗЛАГАНЕ, TИП KJELDATHERM

Компактен, предназначен за едновременно

разлагане на няколко проби.

Прецизно поддържаната температура позволява

оптимизиране на процеса и добра

възпроизводимост на резултатите.

Има разнообразие на моделите по отношение

обема на пробите: 100ml, 200ml и 400ml.

Температурният контрол се осъществява от

външен контролер, включен във всяка

стандартна конфигурация.

Примерни вариантни решения

,

използвани по-често в лаборатории с малък и среден капацитет на анализи:

Kjeldatherm-Basic

- Мод. KB 8S, с Температурен Контролeр, Тип TR

С PID регулатор на температурния процес, програмиране –с бутони на лицевия панел,

цифров дисплей за показанията на зададената и моментна стойност на температурата;

Запаметяване на 1 температурна програма;

Ръчно отваряне и затваряне на нагревателния блок с епруветките с проби и

изходящия колектор на киселинните пари от разлагането.

Kjeldatherm-automatic

- Мод. KBL 8S, с Време-температурен Контролер, Тип TZ

С PID регулатор на температурния процес, програмиране –с бутони на лицевия панел,

цифров дисплей за показанията на време-температурния процес;

Запаметяване до 9 време-температурни програми, с максимални 9 температурни

стъпки;

Управление на “Lift”–мотор за автоматично затваряне и отваряне на Системата за

разлагане;

Aвтоматичен контрол на изсмукването на газовете и на охлаждащия воден поток.

Технически характеристики

- 8-гнезда х 250 ml;

- Захранване: 230 Vac, 50/60 Hz;

- Консумация: 1000W/ КB 8S, 1160W/ KBL 8S;

- Максимална температура: 430

0C (450 0C), точност: ± 0,5%.

Продуктът е добавен в любими

FOT.BG използва "бисквитки", за да подобри вашето

преживяване и да анализира трафика към сайта.