Грелинов рецептор GHS-R поликлонално...
Грелинов рецептор GHS-R поликлонално...
Грелинов рецептор GHS-R поликлонално...
Грелинов рецептор GHS-R поликлонално антитяло

Грелинов рецептор GHS-R поликлонално антитяло

Синтетичен пептид, съответстващ на последователността близо до N-края на грелиновия рецептор на плъх (GHS-R).

Грелинът е мултифункционален пептиден хормон, секретиран от предния дял на хипофизата, за който е известно, че засяга много физиологични процеси, включително освобождаването на растежен хормон, регулиране на апетита, секреция на стомашна киселина, стомашно-чревна подвижност и регулиране на кръвното налягане. Пептидът грелин от 28 аминокиселини е модифициран при Ser3 чрез добавяне на мастнокиселинна група(т.е. n-октаноил), която е от съществено значение за неговата биологична активност. Рецепторът за грелин (GHS-R) е седем трансмембранен протеин(7-TM) GPCR, който се експресира в хипокампуса, хипофизата и хипоталамуса, както и в периферните тъкани, включително сърцето, белите дробове, черния дроб, бъбреците, панкреаса, червата, и имунни клетки. Сигналите на грелин се предават основно чрез свързване на GHS-R към Gq/11 алфа субединици, насърчавайки стимулиране на фосфолипаза С и увеличаване на вътреклетъчния калций. Стимулирането на аденилил циклазите и повишеният сАМР също се индуцират от активирането на GHS-R. При хора и свине два сплайс варианта на рецептора на грелин се експресират от един и същи ген. GHS-R 1(a) рецепторът е 366 аминокиселина, 7-TM форма, докато GHS-R 1(b) е 289 аминокиселина, 5-TM форма, която е съкратена в С-края и е фармакологично неактивна.

ADI-905-792-100
 

Спецификация

Регулаторен статус

RUO – ЗА изследователски цели

 имена:

CD4, GHS-R

Гостоприемник:

заек

Имуноген:

Синтетичен пептид, съответстващ на последователността близо до N-края на грелиновия рецептор на плъх (GHS-R).

UniProt ID:

O08725

Реактивност:

Плъх

Кръстосана реактивност:

Предполагаема реактивност на вида въз основа на хомология на епитопна последователност: човек, мишка, мармозетка, резус макак, птицечовка, кон.

Приложение:

ELISA, IHC, WB

Бележки:

Подходящ за мембранно базирана ELISA.
Прогнозирана MW от ~41kDa. Видове с по-висока MW (~75 kDa) и междинни продукти, също наблюдавани чрез Western blot, които отразяват пост-транслационна модификация и хетеродимеризация на рецептора.

Чистота:

Афинитетно пречистване.

Формулировка:

течна. в PBS съдържащ 50% глицерол и 0.01% натриев азид.

Обработка:

Дръжте върху лед през цялото време

Транспорт:

Изпраща се с Blue Ice

Дългосрочно съхранение:

-20°C

Продуктът е добавен в любими

FOT.BG използва "бисквитки", за да подобри вашето

преживяване и да анализира трафика към сайта.