LC Prep AutoPurification System
LC Prep AutoPurification System

LC Prep AutoPurification System

LC Prep AutoPurification System - Препаративна хроматография достъпна за всеки https://www.waters.com/waters/en_US/LC-Prep-AutoPurification-System/nav.htm?cid=10007147

LC Prep AutoPurification System
 

Препаративната хроматография играе критична роля в приложения, където съединенията трябва да бъдат синтезирани, идентифицирани, изолирани, пречистени, характеризирани, скринирани и тествани. Системите за автоматично пречистване на Waters предлагат мащабируеми подготвителни конфигурации, независимо дали искате спецификата на масово насочено пречистване или включването на UV система.

Системата за автоматично пречистване LC Prep ви предоставя гъвкавостта при използване на паралелни серии с висока производителност за селективно масово насочено събиране на фракции от стотици проби. С LC Prep AutoPurification System пускайте проби денонощно с безпрецедентна гъвкавост и последователност.

Премахнете сложността на пречистването с нашите многостранни решения, които са способни да пречистват количества от микрограми до грамове.
Автоматично обработвайте стотици проби - или само няколко.
Здравите и надеждни системи подобряват способността ви да управлявате нарастващите изисквания за работно натоварване, включително работа с инструменти без надзор.
Гъвкавите конфигурации позволяват лесно мащабиране от аналитична към препаративна хроматография.


FractionLynx Application Manager автоматизира събирането на открити фракции, проследява проби и фракции и след това представя данните в лесен за преглед формат. Софтуерът може да задейства събиране, използвайки различни сигнали на детектора, включително UV/видими, изпарително разсейване на светлината (ELS), MS и аналогови.


Удобната за потребителя конзола и софтуерните функции ви помагат да управлявате разтворители и проби, независимо дали правите ръчни или автоматизирани инжекции.
Патентован дизайн на колона с оптимална плътност на леглото (OBD) предлага най-голямото натоварване на пробите и несравнима стабилност на колоната.
Лесните за надграждане системи ви помагат да внесете най-новите технологии във вашата лаборатория.

Снимката е само с илюстративна цел, конкретната система се конфигурира спрямо потребностите на клиента и може да изглежда различно!

Тип
HPLC
Вид Помпа
Бинарна
Кватернерна
Ижектиране
FL(Фиксиран лууп)
Ръчно инжектиране
Продуктът е добавен в любими

FOT.BG използва "бисквитки", за да подобри вашето

преживяване и да анализира трафика към сайта.