Условия за ДОСТАВКА на заявени стоки от номенклатурата на „ФОТ“ ООД

1. ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА

·       За поръчки на стойност на и над 150,00 лв. без ДДС – безплатна доставка;

·       За поръчки на стойност под 150,00 лв. без ДДС цената за доставката е съобразно ценоразписа на избрания от купувача куриер (Транспрес, Еконт и Спиди), който ще извърши доставката.

2. СРОК НА ДОСТАВКА

·       За стока, налична в склада на „ФОТ“ ООД – до 2 работни дни от датата на потвърждението или съгласно графиците за отдалечени дестинации на куриерите.

·       За стока, която не е в складова наличност, срокът за доставка ще бъде определен от наш служител на базата на времето за експедиция от съответния производител/доставчик.

·       Възможност за взимане от склад след потвърждение за наличност и определяне на дата за предаване на заявената стока.

·       Лабораторната апаратура или пратки с особености при наличие на склад се доставят до 5 работни дни от датата на заявявката.

·       В случай, че производителят/доставчикът не е определил срок за доставка на заявената стока, срокът на доставка е 30 календарни дни, считано от датата, следваща извършване на поръчката чрез сайта на Електронния магазин.

·       „ФОТ“ ООД си запазва правото да определя по-дълъг срок за доставка, за което уведомява Клиента.

3. Други словия

·       Доставки се извършават до всички населени места на територията на страната.

·       Поръчки направени след 15.00 часа се обработват следващия работен ден.

·       Пратки с тарифно тегло над 20 кг се приемат и доставят от куриера от и до приземен етаж на сградата, в която е адресът на получателя. Получателят следва да осигури съдействие на куриера за товаренето и разтоварването на заявената стока при получаването й.

·       Известяване за състоянието на поръчката се извършва писмено чрез: e-mail, СМС или Viber.

·       В случай, че производителят/доставчикът не разполага със заявените стоки, „ФОТ“ ООД ще уведоми за това Клиента и ще възстанови авансово платените от него суми в срок до 30 календарни дни от датата на потвърждението от Клиента за отмяна на заявката.

·       При доставяне на повредена стока от куриерската фирма или при несъответствие на стоката с приложения към нея опис, Клиентът трябва да уведоми „ФОТ“ ООД за повредата и/или несъответствието В МОМЕНТА НА ОТВАРЯНЕТО на пратката, в присъствието на куриер, освен ако се касае за скрит недостатък, който не може да бъде установен при обикновен преглед.

·        Предвид епидемичната обстановка в страната, забавяне в рамките на 3-4 работни дни следва да се счита за допустимо.

·        Изображенията, които са качени на сайта на Електронния магазин, следва да се възприемат като илюстративни и неангажиращи отговорността на „ФОТ“ ООД по отношение на несъответствие, касаещо особености на артикулите, извън посочените в описанието технически параметри на същите.

·        Със завършването на заявката Клиентът се съгласява с обработването на предоставените от него лични данни за целите на извършването от страна на „ФОТ“ ООД на дейността по доставка на заявената стока.

Продуктът е добавен в любими

FOT.BG използва "бисквитки", за да подобри вашето

преживяване и да анализира трафика към сайта.