Дигитален pH/температура електрод за...
Дигитален pH/температура електрод за млечни продукти (PVDF тяло)

Дигитален pH/температура електрод за млечни продукти (PVDF тяло)

FC2020 е дигитален гел pH електрод с вграден температурен сензор с PVDF корпус. Електрода има сонда, която се свързва към измервателния уред с 3,5 мм конектор. Електродът FC2020 разполага с вграден микрочип, който съхранява тип сензор, сериен номер и информация за калибриране. Той също така разполага с висколен гел електролит, сензорен връх изработен от нискотемпературно стъкло и конична форма. Този електрод е идеален за измерване на pH в проби като мляко, кисело мляко, сирене и други продукти в млечната промишленост. Препоръчителният работен температурен диапазон е от 0 до 60°C.

FC2020
522,00 лв.
С вкл. данък

 
Обхват на измерване pH
Тип референтна клетка double, Ag/AgCl
Тип на съединението/Дебит отворен
Тип електролит висколен
Материал на тялото PVDF
Връх / Форма коничен (6 x 10 mm)
Max. Налягане 0.1 bar
Работен диапазон на температурата 0 to 60°C (32 to 140°F)
Дължина на тялото/обща дължина 75 mm / 115.5 mm
Температурен сензор да
Кабел coaxial; 1 m (3.3’)
Тип конектор 3.5 mm connector
Усилвател не
Препоръчителна употреба млечни продукти
Тип
Електроди и сонди
Приложение
Електроди
Параметър
ORP

Вижте също и:

Продуктът е добавен в любими

FOT.BG използва "бисквитки", за да подобри вашето

преживяване и да анализира трафика към сайта.