Настолен мултипараметричен фотометър...
Настолен мултипараметричен фотометър и pH метър за анализ на растителни хранителни компоненти

Настолен мултипараметричен фотометър и pH метър за анализ на растителни хранителни компоненти

HI83325 е компактен, многопараметърен фотометър. Уредът е един от най-модерните налични фотометри с иновативен оптичен дизайн, който използва референтен детектор и фокусираща леща за елиминиране на грешки от промени в източника на светлина и от несъвършенства в стъклената кювета. Този измервателен уред има 9 различни програмирани метода за измерване на 8 ключови параметри на качеството на водата, използвана за захранване на растенията. HI83325 също така предлага режим на измерване на абсорбцията за проверка на производителността, полезна за потребители които биха искали да разработят свои собствени криви на концентрация спрямо абсорбция. Специфичните за растенията хранителни параметри включват калий, калций и магнезий.

  • HI83325 предлага функциите на професионален рН метър със своя цифров вход за електрод за рН/температура. Сега един измервателен уред може да се използва както за фотометрични, така и за pH измервания.
  • Усъвършенствана оптична система
  • Цифров вход за pH електрод
HI83325-02
1980,00 лв.
С вкл. данък

 

Настолният фотометър HI83325 измерва 8 различни ключови параметъра за качество на водата, като използва 9 различни метода. Този фотометър разполага с иновативна оптична система, която използва светодиоди, теснолентови филтри за смущения, фокусираща леща и както силиконов фотодетектор за измерване на абсорбцията, така и референтен детектор за поддържане на постоянен светлинен източник, осигуряващи точни и повтарящи се фотометрични показания всеки път.

Последователното и задълбочено наблюдение на хранителните вещества за растенията е от съществено значение за поддържането на здравословен растеж и възпроизводство. Това е лесно с HI83325, предлагащ цялостен начин за наблюдение на жизненоважни хранителни вещества за растенията като калий, калций и магнезий. Необходим в големи количества, калият играе жизненоважна роля в усвояването на вода и регулирането на ензимите. Калцият помага за укрепване на стените на растителните клетки, предпазвайки от топлинен стрес, докато магнезият помага за изграждането на силна имунна система.

Цифровият вход за pH електрод позволява на потребителя да измерва pH с традиционен стъклен електрод. Цифровият pH електрод има вграден микрочип в сондата, който съхранява цялата информация за калибриране. Наличието на информация за калибриране, съхранена в сондата, позволява гореща смяна на pH електродите, без да се налага повторно калибриране. Всички измервания на pH се компенсират автоматично за температурни вариации с вграден термистор, разположен на върха на сензорната крушка за бързо и точно измерване на температурата.

HI83325 предлага режим на измерване на абсорбцията, който позволява стандартите CAL Check да се използват за валидиране на производителността на системата. Режимът на абсорбция позволява на потребителя да избере една от трите дължини на вълната на светлината (420 nm, 466 nm и 525 nm), за да измери и начертае собствената си концентрация спрямо режима на абсорбция. Това е полезно за потребители с техен собствен химичен метод и за преподаватели, за да преподават концепцията за абсорбция, като използват закона на Beer-Lambert.

Осигурени са два USB порта за прехвърляне на данни към флаш устройство или компютър и за използване като източник на захранване за глюкомера. За допълнително удобство и преносимост глюкомерът може да работи и с вътрешна 3,7 VDC литиево-полимерна акумулаторна батерия.

Тип
Фотометри
Приложение
Настолни
Параметър
Oптична плътност

Вижте също и:

Продуктът е добавен в любими

FOT.BG използва "бисквитки", за да подобри вашето

преживяване и да анализира трафика към сайта.