Преносим  професионален pH метър за месо
Преносим  професионален pH метър за месо

Преносим професионален pH метър за месо

HI98163 е здрав, водоустойчив, преносим pH-метър за хранителни продукти, измерващ pH и температура, използвайки специализирания pH-електрод за месо FC2323 с проникващо острие от неръждаема стомана. Този професионален водоустойчив уред отговаря на стандартите IP67. HI98163 е снабден с всички необходими аксесоари за извършване на измервания на рН/температура, поставени в здрава, термоформована предпазна кутия, съхраняваща измервателния уред, сондите и буферите за калибриране на сигурно място.

  • Съединител DIn, за бързо свързване

  • USB връзка за пренос на данни

  • Специализиран бутон за помощна информация

HI98163
1740,00 лв.
С вкл. данък

 

HI98163 е здрав, водоустойчив, преносим pH-метър за хранителни продукти, измерващ pH и температура, използвайки специализирания pH-електрод за месо FC2323 с проникващо острие от неръждаема стомана. Този професионален водоустойчив уред отговаря на стандартите IP67. HI98163 е снабден с всички необходими аксесоари за извършване на измервания на рН/температура, поставени в здрава, термоформована предпазна кутия, съхраняваща измервателния уред, сондите и буферите за калибриране на сигурно място.

  • Съединител DIn, за бързо свързване

  • USB връзка за пренос на данни

  • Специализиран бутон за помощна информация

Спецификации:

pH обхват

-2.0 до 20.0 pH; -2.00 до 20.00 pH; -2.000 до 20.000 pH

pH разделителна способност

0.1 pH; 0.01 pH; 0.001 pH

pH точност

±0.1; ±0.002 pH

pH калибриране

калибриране в до пет точки, седем достъпни стандартни буфера (1.68, 4.01, 6.86, 7.01, 9.18, 10.01, 12.45) + пет потребителски буфера

pH температурна компенсация

автоматична или ръчна от -20.0 до 120.0°C (-4.0 до 248.0°F)

pH входен импеданс

10¹² Ohms

mV обхват

±2000 mV

mV разделителна способност

0.1 mV

mV точност

±0.2 mV

Температурен обхват

-20.0 до 120.0°C (-4.0 до 248.0°F)

Разделителна способност за температура

0.1°C (0.1°F)

Точност за температура

±0.4°C (±0.8°F) (без грешката на сондата)

Температурна компенсация

автоматична или ръчна от -20.0 до 120.0°C (-4.0 до 248.0°F)

pH електрод

FC2323 Foodcare pH ектрод, с PVDF корпус, с вътрешен температурен сензор, бързо свързващ се DIN конектор и 1 m кабел

Памет за регистриране

200 проби (100 за pH и 100 за mV)

Свързаност

оптоизолирана USB, с опционален софтуер HI 92000 и микро USB кабел

Автоматично изключване

по избор на потребителя: 5, 10, 30, 60 минути или може да бъде деактивирано

GLP

Да

Тип / живот на батерията

1.5V AA батерии (4) / приблизително 200 часа непрекъсната употреба без подсветка (50 часа с подсветка)

IP защита

IP67

Външни условия

0 до 50°C (32 до 122°F); RH 100%

Размери

185 x 93 x 35.2 mm (7.3 x 3.6 x 1.4”)

Тегло

400 g (14.2 oz.)

Информация за поръчката

HI98163 се доставя с рН електрод FC2323 с PVDF корпус, буферен разтвор рН 4,01 HI7004M (230 ml), буферен разтвор pH 7,01 HI7007M (230 ml), киселинен разтвор за почистване на електроди от месни мазнини и масни отлагания HI700630 саше (2), пластмасова чаша 100 ml (2), 1,5V AA батерии (4), софтуер за компютър HI92000, микро USB кабел HI920015, инструкции за работа с ръководство за бърз старт, сертификат за качество на инструмента и твърд предпазен калъф HI720161.

 

Приложение
Преносими
Параметър
pH
Тип
pH/ORP метри
Продуктът е добавен в любими

FOT.BG използва "бисквитки", за да подобри вашето

преживяване и да анализира трафика към сайта.