HI99111 от Hanna Instruments е издръжлив, водоустойчив и преносим инструмент за измерване на рН и температура, проектиран специално за измерване на сокове, включително гроздов сок и винена мъст. Автоматичното калибриране се извършва в една или две точки с два комплекта буфери. Буферите за калибриране включват точка за калибриране на pH 3,00 вместо pH 4,01, за да се подобри захващането на очакваната стойност на pH. Всички показания за калибриране и измерване се компенсират автоматично за температурни вариации. Течнокристалният дисплей на две нива показва отчетите за pH и температура, заедно с индикатори за стабилизиране на отчитането, процент на батерията и инструкции за калибриране.
HI99111 от Hanna Instruments е издръжлив, водоустойчив и преносим инструмент за измерване на рН и температура, проектиран специално за измерване на сокове, включително гроздов сок и винена мъст. Автоматичното калибриране се извършва в една или две точки с два комплекта буфери. Буферите за калибриране включват точка за калибриране на pH 3,00 вместо pH 4,01, за да се подобри захващането на очакваната стойност на pH. Всички показания за калибриране и измерване се компенсират автоматично за температурни вариации. Течнокристалният дисплей на две нива показва отчетите за pH и температура, заедно с индикатори за стабилизиране на отчитането, процент на батерията и инструкции за калибриране. HI99111 използва pH електрод FC10483, със стъклено тяло и усилване, който предлага множество функции, които подобряват тестването на pH за различни сокове с високо съдържание на твърди вещества.
- pH електрод с CPS технология
- Автоматично калибриране в една или две точки
- Водоустойчив
Спецификации: |
|
pH обхват |
-2.00 до 16.00 pH; -2.0 до 16.0 pH |
pH разделителна способност |
0.01 pH; 0.1 pH |
pH точност |
±0.02 pH; ±0.1 pH |
pH калибриране |
автоматично, в една или две точки, с два комплекта буфери (стандартен 3.00, 7.01,10.01 или NIST 3.00, 6.86, 9.18) |
pH температурна компенсация |
Автоматична, от -5.0 до 105.0ºC (23 до 221ºF) |
pH CAL Check (диагностика на електрода) |
индикатор за състоянието на сондата |
mV обхват |
±825 mV (pH-mV) |
mV разделителна способност |
1 mV (pH-mV) |
mV точност |
±1 mV (pH-mV) |
Температурен обхват |
-5.0 до 105.0°C / 23.0 до 221.0°F |
Разделителна способност за температура |
0.1°C / 0.1°F |
Точност за температура |
±0.5°C (до 60°C); ±1.0°C (извън) / ±1°F (до 140°F); ±2.0°F (извън) |
pH електрод |
FC10483, pH сонда с предусилване, с вътрешен температурен сензор, бързо свързващ се DIN конектор и 1 m кабел (вкл.) |
Автоматично изключване |
по избор: след 8 минути, 60 минути или деактивирано |
Тип / живот на батерията |
1.5V (3) AAA / приблизително 1400 часа непрекъсната употреба |
IP защита |
IP67 |
Външни условия |
0 до 50°C (32 до 122°F); RH макс. 100% |
Размери |
154 x 63 x 30 mm (6.1 x 2.5 x 1.2”) |
Тегло |
195 g (6.91 oz.) |
Информация за поръчката |
HI99111 се доставя с pH/температура сонда FC10483, буфери за калибриране pH 3.00 и pH7.01 сашета, почистващ разтвор за винени отлагания HI700635 саше (1), почистващ разтвор за петна от вино HI700636 саше (1), чаша 100 ml, батерии, ръководство с инструкции , калибрирационни сертификати за апарата и сондате, здрав предпазен калъф. |
- Тип
- pH/ORP метри
- Приложение
- Преносими
- Параметър
- pH