Преносим pH метър за анализ на вино
Преносим pH метър за анализ на вино

Преносим pH метър за анализ на вино

HI99111 от Hanna Instruments  е издръжлив, водоустойчив и преносим инструмент за измерване на рН и температура, проектиран специално за измерване на сокове, включително гроздов сок и винена мъст. Автоматичното калибриране се извършва в една или две точки с два комплекта буфери. Буферите за калибриране включват точка за калибриране на pH 3,00 вместо pH 4,01, за да се подобри захващането на очакваната стойност на pH. Всички показания за калибриране и измерване се компенсират автоматично за температурни вариации. Течнокристалният дисплей на две нива показва отчетите за pH и температура, заедно с индикатори за стабилизиране на отчитането, процент на батерията и инструкции за калибриране.

HI99111
1176,00 лв.
С вкл. данък

 

HI99111 от Hanna Instruments  е издръжлив, водоустойчив и преносим инструмент за измерване на рН и температура, проектиран специално за измерване на сокове, включително гроздов сок и винена мъст. Автоматичното калибриране се извършва в една или две точки с два комплекта буфери. Буферите за калибриране включват точка за калибриране на pH 3,00 вместо pH 4,01, за да се подобри захващането на очакваната стойност на pH. Всички показания за калибриране и измерване се компенсират автоматично за температурни вариации. Течнокристалният дисплей на две нива показва отчетите за pH и температура, заедно с индикатори за стабилизиране на отчитането, процент на батерията и инструкции за калибриране. HI99111 използва pH електрод FC10483, със стъклено тяло и  усилване, който предлага множество функции, които подобряват тестването на pH за различни сокове с високо съдържание на твърди вещества.

  • pH електрод с CPS технология

  • Автоматично калибриране в една или две точки

  • Водоустойчив

Спецификации:

pH обхват

-2.00 до 16.00 pH; -2.0 до 16.0 pH

pH разделителна способност

0.01 pH; 0.1 pH

pH точност

±0.02 pH; ±0.1 pH

pH калибриране

автоматично, в една или две точки, с два комплекта буфери (стандартен 3.00, 7.01,10.01 или NIST 3.00, 6.86, 9.18)

pH температурна компенсация

Автоматична, от -5.0 до 105.0ºC (23 до 221ºF)

pH CAL Check (диагностика на електрода)

индикатор за състоянието на сондата

mV обхват

±825 mV (pH-mV)

mV разделителна способност

1 mV (pH-mV)

mV точност

±1 mV (pH-mV)

Температурен обхват

-5.0 до 105.0°C / 23.0 до 221.0°F

Разделителна способност за температура

0.1°C / 0.1°F

Точност за температура

±0.5°C (до 60°C); ±1.0°C (извън) / ±1°F (до 140°F); ±2.0°F (извън)

pH електрод

FC10483, pH сонда с предусилване, с вътрешен температурен сензор, бързо свързващ се DIN конектор и 1 m кабел (вкл.)

Автоматично изключване

по избор: след 8 минути, 60 минути или деактивирано

Тип / живот на батерията

1.5V (3) AAA / приблизително 1400 часа непрекъсната употреба

IP защита

IP67

Външни условия

0 до 50°C (32 до 122°F); RH макс. 100%

Размери

154 x 63 x 30 mm (6.1 x 2.5 x 1.2”)

Тегло

195 g (6.91 oz.)

Информация за поръчката

HI99111 се доставя с pH/температура сонда FC10483, буфери за  калибриране pH 3.00 и pH7.01 сашета, почистващ разтвор за винени отлагания HI700635 саше (1), почистващ разтвор за петна от вино HI700636 саше (1), чаша 100 ml, батерии, ръководство с инструкции , калибрирационни сертификати за апарата и сондате, здрав предпазен калъф.

 

Тип
pH/ORP метри
Приложение
Преносими
Параметър
pH
Продуктът е добавен в любими

FOT.BG използва "бисквитки", за да подобри вашето

преживяване и да анализира трафика към сайта.