Фотометър за определяне на остатъчна...
Фотометър за определяне на остатъчна захар във вино

Фотометър за определяне на остатъчна захар във вино

Фотометърът HI83746 за измерване на захарите във виното съчетава точност и лекота на използване в ергономичен, преносим дизайн. Потребителят може точно да определи концентрацията на редуциращи захари във виното в диапазона от 0,00 до 50,0 g/L (ppt), като използва готовите реактиви HI83746-20.

  • Вграден таймер
  • Автоматично изключване
  • Готови реактиви
HI83746-02
1884,00 лв.
С вкл. данък

 

Фотометърът HI83746 е за определяне на редуциращи захари във вино. Фотометрите на Hanna разполагат с усъвършенствана оптична система; Комбинацията от специална волфрамова лампа, теснолентов филтър за смущения и силициев фотодетектор гарантира точни фотометрични показания всеки път. Изключителната система за заключване на кюветата гарантира, че кюветата се поставя в измервателната клетка в една и съща позиция всеки път, за да се поддържа постоянна дължина на пътя.

Reducing Sugars Range 0.00 to 50.00 g/L (ppt)
Reducing Sugars Resolution 0.25 g/L
Reducing Sugars Method Fehling Method
Precision ±0.50 @ 10.00 g/L
Photometer/Colorimeter Light Source Tungsten lamp with narrow band interference filter @ 610 nm
Photometer/Colorimeter Light Detector Silicon Photocell
Display Liquid Crystal Display (LCD)
Power Supply 4 (1.5V) AA batteries or 12 VDC adapter
Battery Type/Life 1.5V AA batteries
Automatic Shut-Off auto-off after 15 minutes of non-use
Environment 0 to 50°C (32 to 122°F); RH max 95% non-condensing
Weight 512 g (18 oz)
Dimensions 224 x 87 x 77 mm (8.8 x 3.4 x 3”)
Параметър
Oптична плътност
Тип
Фотометри
Приложение
Преносими
Продуктът е добавен в любими

FOT.BG използва "бисквитки", за да подобри вашето

преживяване и да анализира трафика към сайта.