NuGenesis LMS
NuGenesis LMS

NuGenesis LMS

https://www.waters.com/waters/NuGenesis-Lab-Management-System/nav.htm?cid=10067099
NuGenesis LMS

 

Система за управление на лаборатория NuGenesis

Waters NuGenesis Lab Management System уникално съчетава синергични данни, работен процес и възможности за управление на проби, за да поддържа целия жизнен цикъл на продукта от разработката до производството.

Платформата, ориентирана към потребителя, включва NuGenesis SDMS, готово за съответствие хранилище на данни NuGenesis ELN, гъвкав аналитичен електронен лабораторен бележник и NuGenesis Sample Management. NuGenesis безпроблемно свързва данни от лабораторията с бизнес операциите на предприятието с функционалност като подаване на проби и преглед на резултатите, тестване на стабилност, научно търсене, връзка на софтуер от различни доставчици, лабораторни инвентаризации, задържане на данни и правно задържане и методи за лабораторно изпълнение.

NuGenesis лесно се адаптира към съществуващите информатични среди на вашите организации, улеснявайки софтуерната интеграция и стандартизацията без сложните, скъпи и отнемащи време внедрявания, които често се срещат при традиционните решения за управление на информация.

Тип
LMS
Продуктът е добавен в любими

FOT.BG използва "бисквитки", за да подобри вашето

преживяване и да анализира трафика към сайта.