ProGenesis QI
ProGenesis QI
ProGenesis QI
ProGenesis QI
ProGenesis QI ProGenesis QI ProGenesis QI

ProGenesis QI

https://www.waters.com/waters/en_US/Progenesis-QI/nav.htm?cid=134790652
ProGenesis QI

 

Progenesis® QI

Открийте значително променящите се съединения във вашите проби

Progenesis® QI ви позволява точно да определите количествено и идентифицирате съединения във вашите проби, които се променят значително. С поддръжка за всички често срещани формати на данни на доставчици и изключително интуитивен работен процес, ръководен от менюто, софтуерът Progenesis QI помага да преодолеете предизвикателствата при анализа на данните, позволявайки ви бързо, обективно и надеждно да откривате съединения, които представляват интерес.

Отключете сложни данни с мощна визуализация

Една от ключовите характеристики на Progenesis QI са неговите изключително графични и атрактивни дисплеи на данни, които ви позволяват напълно да визуализирате и разберете вашите данни, давайки допълнителна увереност в направените измервания. Картите на йонния интензитет, показващи 2D-представянето на хроматографското време на задържане, m/z и интензитета на характеристиките, както и изгледи на MS и хроматографски данни, осигуряват гаранция за качество на автоматично подравняване, избиране на пикове и деконволюция на аддукта на съединението за всяка проба.

Много точно количествено определяне на съединенията

Progenesis QI осигурява както точни, така и прецизни измервания на съединения въз основа на техните сумирани йонни интензитети. Всички съставни адукти се деконволюират автоматично, за да осигурят точно количествено определяне от всички налични данни. След количествено определяне е възможно да се идентифицират съединения със статистически значими промени в изобилието в групите. Могат да бъдат изследвани голям брой проби от множество групи, заедно с множество дизайни за сравнение в рамките на един експеримент. Резултатът е списък от съединения, представляващи интерес за по-нататъшно характеризиране.

Уверена идентификация на съединение с множество параметри за търсене

Progenesis QI ви позволява да търсите идентификации на съединения въз основа не само на неутрална маса, изотопно разпределение и хроматографско време на задържане, но и с помощта на MS/MS данни за фрагменти и измервания на напречно сечение на сблъсък (CCS). Това става възможно с помощта на нашата нова търсачка Metascope. Търсенето в база данни с помощта на множество параметри значително подобрява спецификата на търсенето и увеличава шанса за правилна идентификация на съединението.

Тип
За статистическа обработка
Продуктът е добавен в любими

FOT.BG използва "бисквитки", за да подобри вашето

преживяване и да анализира трафика към сайта.