Нови модели нитрилни ръкавици от Kimberly Clark!

Представяме ви обновената ни брошура с подробна спецификация на нестерилни нитрилни ръкавици и кърпи от Kimberly Clark.

Прочети още
95 views

Пелтие или Компресорна технология?

Интересувате ли се в дълбочина как работи вашата климатична камера? Как можете да използвате на 110 % нейният капацитет! Специалистите от Memmert са насреща с нов вълнуващ уебинар, научете повече.... 

Прочети още
176 views

Контролери за басейни от Hanna Instruments

Навън все още е студено, но ние вече започнахме да мечтаем за басейни, море и топли слънчеви дни! Днес ще представим BL122 и BL123, които са проектирани да поддържат постоянни нива на pH и ORP (дезинфектант) в плувни басейни, хидромасажни вани и спа, като предлагат допълнителното предимство на отдалечената връзка и достъп до устройства чрез уеб приложението Hanna Cloud.

Прочети още
306 views

Изненади и подаръци от Zeiss!

Кампания от Zeiss за календар 2023 година със специални награди за участниците. Научи повече!

Прочети още
114 views

Сигурни резултати - независимо от щама с GVS Flame CoViD -19 qPCR Master Kit!

Имате съмнения при тестването за Covid -19? GVS Flame CoViD -19 VARIANTS qPCR Master Kit - CE-IVD комплект позволява да се идентифицират и двете циркулиращи форми на вариант Omicron (BA.1 и BA.2) благодарение на положителната идентификация на една от специфичните мутации в генът S, N501Y, споделен от двете форми. Наличието на канал, изцяло посветен на мутацията N501Y, присъстваща в този комплект, от друга страна, винаги ще позволи положително откриване на вируса, независимо от разглеждания вариант.

Прочети още
404 views

Вълнуващо виртуално събитие от Zeiss

Желаете ли да подобрите качеството на данните си с вашия конфокален микроскоп, като същевременно запазите напълно неговата лекота на използване и гъвкавост? Запознайте се с ново конфокално изживяване, подобрявайки вашето конфокално изображение с лекота във всички налични режими на откриване и емисионни спектри. Очакваме ви на 8 декември - 5 pm CET | 11 am EST | 8 am PST на вируалното събитие от Zeiss, съсредоточено върху конфокалните системи.

Прочети още
329 views
Продуктът е добавен в любими

FOT.BG използва "бисквитки", за да подобри вашето

преживяване и да анализира трафика към сайта.