От ледено студено до тропическа жега - вече и в XXL размер

Пелтие инкубаторите на Memmert IPPeco и климатичните камери HPPeco с размери 1400 и 2200 са уникални апарати. Тези XXL устройства са идеални за потребители, които се нуждаят от много място. Експертите на Memmert непрекъснато работят по усъвършенстването на продуктите си. С добавения температурен диапазон на моделите HPPeco и IPPeco / IPPecoplus, потребителите вече могат да се насладят на по-голяма гъвкавост.

Вече можете да използвате най-големия инкубатор или климатична камера от марката, за да генерирате удължени температури и климатични условия, тъй като температурният диапазон е увеличен в сравнение с предишните модели от +15 до +60 ° C до новите 0 до +70 ° C. Това което се предлага стандартно при нашите по-малки модели, сега се предлага и за гигантите на Memmert.

Какво означава това? Ако приемем, че искате да изложите голямо количество проба на температура от +10 ° C, ще постигнете резултатите си по-ефективно в бъдеще. Вместо да използвате няколко по-малки климатични камери или Пелтие инкубатори, едно от нашите XXL устройства ще ви бъде напълно достатъчно.

Memmert знае колко е важно да си гъвкав и ефективен, затова ви предлага още по-широк спектър от приложения.

Имате ли някакви въпроси? Не се колебайте да се свържете с нас на имейл: info@fot.bg, fot@fot.bg или на телефон: 02/ 950 6660.

Продуктът е добавен в любими

FOT.BG използва "бисквитки", за да подобри вашето

преживяване и да анализира трафика към сайта.