Решения за лабораторна автоматизация от m360

Жизненоважно е процесите на работния процес да протичат гладко, надеждно и ефективно. Съществуват различни нововъведения в помощ на работните места, но значителна част от времето и усилията се отделят за обработка, работа и отстраняване на грешки. За да улесни работния процес на операторите Memmert m360 пое автоматизирането на лабораторните процеси с най-новата си иновация: персонализирана камера с постоянен климат - HPP450eco.

Климатичните камери Memmert са известни със технологията си „Advanced Peltier Technology“ и с дълготрайната си надеждност. Екипът на m360 усъвършенства продукта и въведе функции, подходящи за бъдещето, гарантирайки че устройството ви ще е актуално за дълго време без компромис в надеждността и безопасността, с които Memmert е известен.

Как лабораторната автоматизация пасва на вашия процес?

Екипът на m360 обслужва индивидуални проекти, които отговарят на специфични изисквания и адаптира или изгражда изцяло нови устройства. По подобен начин това беше случаят с устройството HPP450eco. Обхватът, размерите, отделните части, свързаността, начините за движение и носене на пробите, съхранението – всичко е ново и отделно от това, което се предлага в стандартните предложения.

Следователно, това устройство е индивидуално направено за потребители, които ценят оптимизацията на процеса на лабораторните си приложения. Това означава, че с емблематичните силни страни на продуктите на Memmert, това устройство позволява прецизен контрол на температурата, влажността и светлината. Чрез решението за автоматизация Memmert гарантират непрекъснато наблюдение на всички проби по време на целия процес, съчетано с ненадмината ефективност.

Усъвършенстваните мерки за безопасност гарантират, че операциите протичат гладко, отговоряйки на очакванията на съвременните индустрии и изследователски съоръжения. Първо, устройството предлага универсални държачи за проби с различни размери и форми. Те се транспортират автоматично с помощта на робот, който поставя всяка проба вътре в устройството върху една от 32 плочи, които се движат върху конвейерна лента. Веднъж поставен, потребителят просто трябва да използва таблет през Wi-Fi, за да зададе параметри и да стартира операцията. Актуализацията на състоянието на всяка плоча се вижда чрез RFID технология на таблета, както и чрез контроли на скоростта на транспортната лента. С него операторите могат да наблюдават ефективността, да намалят грешките, да очакват надеждна работа и резултати, както и да оставят на изследователя и техника повече време за справяне с по-критични и творчески задачи. Допълнителна полза е, че устройството е квалифицирано още при производството и може с лекота да се интегрира във вече съществуваща екосистема (лаборатория или търговско предприятие).

Продуктът е добавен в любими

FOT.BG използва "бисквитки", за да подобри вашето

преживяване и да анализира трафика към сайта.