HI-96785 Honey Colour Grade Portable Photometer
HI-96785 Honey Colour Grade Portable Photometer
HI-96785 Honey Colour Grade Portable Photometer
HI-96785 Honey Colour Grade Portable Photometer
HI-96785 Honey Colour Grade Portable Photometer HI-96785 Honey Colour Grade Portable Photometer HI-96785 Honey Colour Grade Portable Photometer

Преносим фотометър Honey Color Grade

Портативният фотометър HI-96785 Honey Color се използва за измерване на дължината на вълната на светлината, преминала през меда, за да се определи стойността на цвета, изразена в милиметри. HI-96785 съчетава точността и лекотата на използване в ергономичен, преносим дизайн, който завършва дните на преценяване на цвета по око. Преносимите фотометри на Хана разполагат с усъвършенствана оптична система; комбинацията от специална волфрамова лампа, филтър за тесни ленти за смущения и силиконов фотодетектор осигуряват точни фотометрични показания всеки път.

HI96785
1104,00 лв.
С вкл. данък
 

Преносим анализатор за цвят на мед
Преносимият анализатор HI-96785 е за определяне на цвета на меда. Преносимите фотометри на Хана разполагат с усъвършенствана оптична система; комбинацията от специална волфрамова лампа, филтър за тесни ленти за смущения и силиконов фотодетектор осигуряват точни фотометрични показания всеки път. Изключителната система за заключване на кювета гарантира, че кюветата се вкарва в измервателната клетка в едно и също положение всеки път, за да поддържа последователна дължина от 10 мм.

Калибрира 100% пропускливост със стандарт на глицерол
Автоматично изключване
Дигитален цветен анализ на мед от 0-150 мм Pfund

Основни функции
Автоматично изключване след 10 минути неизползване, когато електромерът е в режим на измерване. Предотвратява разхищаването на батерии в случай, че глюкомерът случайно бъде оставен.
Индикатор за състоянието на батерията - Показва оставащото време на работа на батерията.
Съобщения за грешки - Съобщения на дисплея, алармиращи за проблеми, включително няма ограничение, висока нула и стандартно твърде ниско.
Индикатор за охлаждаща лампа - За да се поддържа желаната дължина на вълната, която да се използва за абсорбция, е необходимо да се гарантира, че компонентите не се прегряват от топлината, генерирана от волфрамовата лампа. Всеки фотометър е проектиран така, че да позволи минимално време за охлаждане на компонентите. Индикаторът за охлаждащата лампа се показва преди отчитане.

Тип
Фотометри
Приложение
Преносими
Параметър
Oптична плътност
Продуктът е добавен в любими

FOT.BG използва "бисквитки", за да подобри вашето

преживяване и да анализира трафика към сайта.