HI-96800 измерва показателя на пречупване във водни разтвори. Показанията могат също да бъдат показани с компенсация на температурата на захарозата (nD20) или% Brix.
Хана предлага пет захарни рефрактометри, за да отговори на изискванията на хранителната индустрия. Рефракционният индекс HI-96800 / Brix, HI-96801% Brix (захароза), HI-96802 Фруктоза, Hi-96803 глюкоза и HI-96804 цифровите рефрактометри на захарта са здрави, преносими и водоустойчиви за измервания в лабораторията или област.
HI-96800 измерва показателя на пречупване за определяне на% Brix захар във водни разтвори.
Бърз и лесен за използване е идеален за анализ на съдържанието на захар в широка гама от хранителни продукти, включително плодове, енергийни напитки, пудинги, тофу, конфитюри, мед, супи и сосове.
Използване на продукта
Овощни производители и вносители
Производители на плодови сокове и напитки
Производство на конфитюри, консерви и сосове
Основни функции
Бял, водоустойчив, корпус
Лесно почистване на пробата добре
Нула използвайки чиста вода
Батерията работи с автоматично изключване
Основни предимства
1,5 секундно време за измерване
Директно отчитане в% обем или точка на замръзване
0.1% резолюция с 0.3% точност
Автоматично компенсиране на температурата
Ясен LCD дисплей
- Тип
- Рефрактометри
- Приложение
- Преносими
- Параметър
- Други